Tag "Ватиканска пошта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ватиканската пошта издаде нови поштенски марки

Во понеделник 22 февруари 2021 година во Ватикан беа пуштени во оптек првите пригодни поштенски марки во 2021 година

Ватикан Вести

Нови поштенски марки со меѓурелигиските средби на Папата

Ватиканската пошта ги издаде првите поштенски марки оваа година, кои ќе бидат објавени на 22 февруари, со фотографии од папата Фрањо со претставници на други религии. Пригодниот мотив за Велигден