Tag "ватиканска амбуланта Света Марта"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Играта со децата е многу важна

Папата се сретна со децата која се лекуваат на педијатриската амбуланта „Света Марта“.  По божиќната приредба која за него ја подготвија децата, Светиот Отец се обрати на монахињите и волонтерите,