Tag "Валберг"

Врати се на почетна
Вести Свет

Марк Валберг и Мел Гибсон снимаат филм за амерканскиот свештеник кој „поминал сѐ“

Бил неуморен во службата, а Господ му дал многу прекрасни дарови давање совети и делење на светите Тајни. Бил неуморен, иако бил ограничен во работата“, раскажува за дон Стјуарт Лонг