Tag "брза помош"

Врати се на почетна
Ватикан

Договор меѓу детската болница Детето Исус и Ватикан

Општо е задоволството поради договорот меѓу детската болница Детето Исус (Бамбино Џезу) и управата на градот држава Ватикан со кој се овозможи на болничките