Tag "бременост"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Директорот на Каритас оствари средба со здружението Лидија – срце што чука

  Во вторник, 07 јули 2020 година, директорот на Македонски Каритас, дон Паво Шекерија, оствари посета на Здружението Лидија – срце што чука во нивната канцеларија во Скопје и се сретна

Вера Сведоштва

Според лекарите бременоста е можна само со вештачко оплодување, а потоа Бог направи чудо …

К.П.Ж. (податоци познати на редакцијата) сведочи како Господ го промени нејзиниот живот. Таа се преобратила кога имала спонтан абортус,