Tag "брат"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Господ те прашува каде е твојот брат?

На непријатните прашања кои ги поставува Господ не смееме да даваме компромисни одговори

Ватикан Вера Вести Проповеди

Папата: Го убиваш својот брат, ако имаш зло чувство кон него

Уништувањето на семејствата и народите започнува со мали љубомори и завист; треба на почетокот