Tag "брат Алојс"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо го прими приорот на заедницата Тезе

Светиот Отец го прими во Ватикан приорот на заедницата Тезе, братот Алојс. Нивната средба се повторува секоја година, одржувајќи го заедништвото помеѓу Папата и таа монашка заедница, која посебно се