Tag "Братството од Ромена"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Христијанинот е светлина во темнината на насилството и војната

Светилник во темнината на свет обележан со конфликти, повикан да свети таму каде што сè изгледа изгубено. Според папата Фрањо, ова е суштината за делување вдаховено од Евангелието, во кое