Tag "Боливија"

Врати се на почетна
Ватикан

Објавена програмата за Апостолското патување на Папата во Еквадор, Боливија и Парагвај

Папата Фрањо ќе ги посетат трите латиноамерикански земји, Еквадор, Боливија и Парагвај, од 5 до 13 јули, годинава. Ватиканската прес служба ја објави официјалната програма