Tag "бола „Мизерикордие вултус“"

Врати се на почетна
Ватикан

Папата: Неприфатливо е оружјето и нафтата да вредат повеќе од човечкиот живот

По повод 88-то Пленарно собрание од Унијата за работа при Конгрегацијата за Источните Цркви, папата Фрањо се обрати до учесниците на истото собрание за помош и милост за мигрантите, особено