Tag "Бозе"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Литургијата е извор и врв на црковниот и личниот живот

Папата: Литургијата е извор и врв на црковниот и личниот живот По повод 17 меѓународен литургиски симпозиум на тема „Олтарот, неодамнешните наследства и новите прашања,“ Папата на учесниците им испрати

Ватикан

Телеграма на Папата по повод Меѓународниот конгресот за православна духовност во Бозе

Во италијанското место Бозе истоимената заедница е домакин на 24. Меѓународен конгрес на православната духовност. По тој повод приорот