Tag "Божјо име"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Бог никогаш нема да каже „не“ на срцето кое искрено го повикува

Секој може да го повика светото име на Господ кој е верна и милосрдна љубов, во било каква ситуација да се најде. Бог никогаш нема да каже „не“ на срцето