Tag "Божјата волја"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Каков е мојот одговор на Господ?

Ако ја вршиме волјата Божја, тоа не значи дека не можеме да се расправаме со Господ или да Му се

Uncategorized

Сестра Еврозија: „Го сакам тоа што го сака Бог!“

Саканите зборови на нашата мила Мајка беа овие: „Го сакам тоа што го сака Бог!“