Tag "Божиќни пештери"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Генерална аудиенција: Умереноста води до вистинска радост

Папата Фрањо во среда 20 декември 2023 година ја одржа својата катехеза во салата Павле VI посветена на првата пештера која ја подготвил и осмислил свети Фрањо Асишки уште во

Ватикан Вести

Папата објави Апостолско писмо за божиќните пештери

Папата Фрањо напиша Апостолско писмо за значењето на божиќните пештери кое го потпиша за време на неговата посета на Фрањевското светилиште во италијанскиот град Гречо, на Првата недела од адвент,