Tag "Божиќен коннцерт"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Божиќен концерт во Католичката црква во Битола

На 26 декември 2.2016 во Католичката црква „Пресвето Срце Исусово“ – Битола, се одржа традиционалниот