Tag "Божиновска"

Врати се на почетна
Македонија

Прес конференција по повод Татковинската прослава „Денови на света Мајка Тереза“

На 26 август 2016 година, ден кога се одбележува раѓањето на блажена Мајка Тереза, во просториите на Собранието на Град Скопје се одржа прес конференција по повод објавувањето на официјалната

Македонија

Директорката на Комисијата за верските заедници во посета на Радио Марија Македонија

Директорката на Комисијата за односи со верски заедници и религиозни групи во Република Македонија д-р Валентина Божинковска на 9 јуни 2016 година ги посети просториите на Радио Марија Македонија.