Tag "Бог мајка"

Врати се на почетна
Колумни Свет

„Бог е мајка“ е лажна вест која кружи низ медиумите

Бројни медиуми објавија статија за наводно искуство со клиничка смрт на католички свештеник од американската држава  Масачусет со име Џон Мајкл О’ Нил, кој во небо се сретнал со „Бог