Tag "„Бог е љубов“."

Врати се на почетна
Uncategorized Ватикан

Десет години од енцикликата „Бог е љубов“

Папскиот совет Cor unum по повод десетгодишнината од енцикликата на папата Бенедикт XVI „Бог е љубов“ организираше меѓународен конгрес, чии учесници папата Фрањо на 26 февруари ги прими во аудиенција.