Tag "Богородица Утешителка Паљурска"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Најава: Ходочестие во Паљурци

Во недела 29 октомври 2023 година ќе се одржи ходочестие во Паљурци на парохиите од Скопска бискупија и Струмичко – скопската епархија во чест на Богородица Утешителка Паљурска.