Tag "Богородица која разврзува чворови"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Молитва до Богородица за да ги разврзе чворовите кои го мачат човештвото

Осаменост, невработеност, семејно и општествено насилство, но и човечки напредок достапен на сите и нов силен полет во пасторалот. Различни ситуации се доверени на Мајка Божја во молитватаБбројаница со која