Tag "Богопосветни лица"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Погледот на Богопосветените лица може да биде само поглед кон надежта

Гледањето на Божјиот дар во сопствената историја, обновувајќи го својот поглед во светло на милоста и не предавање на световноста е повикот кој папата Фрањо на 02 февруари го упати

Македонија

Во Скопје одржана Третата средба на свештениците и Богопосветените лица

Во сабота 5 септември 2015 година во Скопје се одржа Третата средба на свештениците и Богопосветените лица од Скопска бискупија и Апостолскиот егзархат во Македонија