Tag "блуден син"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Ангел Господов: Бог не е „мирен“ ако се одалечиме од него, почнува да не бара

Во пладневното обраќање пред молитвата Ангел Господов, Светиот Отец се осврна на параболата за изгубената овца, парата и синот, нагласувајќи дека Господ не ги брои загубите и ризиците, Тој има