Tag "Блаж Јосиф Чупич"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо: Не секогаш е лесно да се оди по патот на мирот

Да се оди по патот на мирот не е секогаш лесно, но тоа е единствениот одговор на насилството – истакна папата Фрањо во писмото до надбискупот на Чикаго, кардиналот Блаж