Tag "благодарни зборови"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата: Ирак секогаш ќе остане во мене, во моето срце

Светиот Отец ја искористи најбројната средба и последниот јавен настан за да се збогува и да се заблагодари.