Tag "благодарници"

Врати се на почетна
Свет

Бискупот Стојанов додели благодарници на хорот и оркестарот за настапот на „Денови на света Мајка Тереза“

На 5 октомври во катедралниот пасторален центар во Скопје, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх монс. д-р Киро Стојанов додели благодарници на членовите на катедралниот хор

Македонија

Бискупот Стојанов додели медалјони и благодарници за организацијата на „Денови на света Мајка Тереза“

На 26 септември 2016 година во бискупската резиднеција во Скопје, Скопскиот бискуп и Апостолски

Македонија

Најава: Благодарници за организацијата на манифестацијата „Денови на света Мајка Тереза“

Во понеделник 26 септември 2016 со почеток во 19.00 часот во Бискупската резиденција во Скопје, ќе се одржи доделување на медалјони на Почесниот одбор и благодарници