Tag "БиХ"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Претседателот на „Напредак“ проф. Топиќ го прими епископот Стојанов

Претседателот на хрватското културно друштво „Напредак“, проф. д-р Фрањо Топиќ на 24 февруари 2017

Свет

Интервју на кардинал Пуљиќ во пресрет на посетата на папата на Сараево

Во пресрет на пасторалната посета на папата Фрањо на Сараево на 6 јуни, кардинал Пуљиќ за списанието Гласник на мирот даде интервју во кое говори за престојната посета на папата