Tag "Битпазар"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Скопје: Прославен патрониот празник Свети Јосиф на Битпазар

Н.В.П. монс. Киро Стојанов ја предводеше Светата Евхаристиска богослужба по повод патрониот празник Свети Јосиф на Битпазар во Скопје.

Македонија

Прославен свети Јосиф, заштитник на црквата на Битпазар

Со света Литургија која ја предводеше Н.В.П. д-р Киро Стојанов, скопски бискуп и апостолски егзарх, заедно со свештеници од Скопската бискупија и Апостолскиот егзархат,