Tag "бискупот Стојанов"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Бискупот Стојанов се сретна со директорката Божиновска

На 2 март 2017 година во бискупската резиденција во Скопје, Скопскиот бискуп и Апостолски егзарх во Македонија монс. д-р Киро Стојанов ја прими директорката на Комисијата за односи со верските