Tag "Белград"

Врати се на почетна
Ватикан

Кардиналот Кох во посета Српската православна црква

Претседателот на Папскиот совет за промоција единството на христијаните, кардиналот Курт Кох е во официјална посета на Србија (25-29 мај). Од екуменска гледна точка,