Tag "април 2018"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Слово за живот, април 2018

„Вистина, вистина ви велам: Кој верува во Мене има живот вечен.“ (Иван 6,47)

Ватикан Вести

Папата повика да се молиме за оние кои се одговорни за економијата

Папата Фрањо во молитвената накана за месец април 2018 повика да се молиме за оние кои се одговорни за економските прашања.