Archive

Врати се на почетна
Ватикан

Дали имаме носталгија за Бог?

Радоста во Господ е наша сила; во Него го наоѓаме својот идентитет – рече Светиот Отец на светата Литургија на 1 октомври во домот Света Марта. Нагласи дека во христијанинот

Ватикан

Семејството е главниот протагонист за целосна екологија

Во наговорот за време на Генералната аудиенција на 30 септември Светиот Отец се осврна на најважните точки од своето апостолско патување во Куба и САД, истакнувајќи го посебно главниот мотив