Трибина за богородичното светилиште Лурд – Франција

Трибина за богородичното светилиште Лурд – Франција

Во сабота 28 октомври 2023 година со почеток во 18.00 часот во салата на парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица ќе се одржи трибина за богородичното светилиште Лурд – Франција, а предавач ќе биде м-р Данче Ичева.

Трибината се одржува во организација на Деканатот Свети Кирил и Методиј при Струмичко – скопската епархија и Радио Марија и во соработка со парохијата „Раѓање на Свети Иван Крстител“ во Струмица

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот