Твитер порака на папата Фрањо

Твитер порака на папата Фрањо

Папата Фрањо на 10 август објави порака на својот Твитер профил во која се вели: Од раѓање во себе го носиме немирот и бараме исполнување. Срцето ни е несвесно и жеднее за средба со Бог. И го бара, често на погрешни патишта. Кога нашиот немир ќе го сретне Исус започнува живот во милост.

Ватикан њуз/к.мк

Категорија: Ватикан, Вести

За авторот