Скопје со радост го очекува доаѓањето на папата Фрањо

Скопје со радост го очекува доаѓањето на папата Фрањо

За само десетина дена Светиот Отец папата Фрањо ќе ја посети Македонија и родниот град на света Мајка Тереза – Скопје. Нашиот фотограф направи неколку фотографии за атмосферата за овој голем настан. Погледнете го фото албумот:

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот