Најава: Света Архиерејска Литургија во катедралата Успение на Пресвета Богородица – Струмица

Во недела 09 февруари 2014 година со почетокт во 10.30 часот, по повод празникот на Мајка Божја Лурдска и денот на болните кој се слави на 11 февруари, Н.В.П. Монс. Киро Стојанов, во Катедралата „Успение на Пресвета Богородица“ – Струмица ќе ја предводи светата Архиерејска Литургија.

Категорија: Македонија

За авторот