Најава: Претставување на скаутизмот

Најава: Претставување на скаутизмот

Во сабота во парохиските простории на Катедралната парохијата „Пресвето Срце Исусово“ – Скопје Федерацијата на скаути на Европа ги поканува децата и младите од 8 до 21 година со почеток во 12.30 часот на претставување и основање на Скаутизмот (извидништво) во парохијата.

к.мк

6078_1

Категорија: Вести, Македонија

За авторот