Најава: Бискупот Стојанов ќе служи Воскресна света Литургија во скопската катедрала

Најава: Бискупот Стојанов ќе служи Воскресна света Литургија во скопската катедрала

Во сабота 3 април 2021 година со почеток во 19,00 часот, бискупот Стојанов ќе служи Воскресна света Литургија во катедралата „Пресвето Срце Исусово“ во Скопје.

Поради пандемијата КОВИД – 19, како и досега, верниците се повикуваат да ги почитуваат мерките за заштита од ширење на коронавирусот.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот