Католици.мк Ви посакува честит и благословен празник Рождество Христово – Божиќ

Католици.мк Ви посакува честит и благословен празник Рождество Христово – Божиќ

На сите читатели, соработници, пријатели и помагатели на Католици.мк, на верниците католици, како и на сите остани им го честитаме празникот Рождество Христово и посакуваме Богомладенецот Христос да ви дарувам мир, здравје и спасение.

Христос се роди – Славете Го!

 

Редакција Католици.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот