ВИДЕО: Што значи да се биде свештеник

Преку ова видео Католици.мк пренесува прекрасно сведоштво на седумина мажи, кои одговараат на девет прашања поврзани со нивниот пат до свештенството. Видеото е со македонски превод и во обработка на Католици.мк.

К.мк/го*ко

Категорија: Uncategorized

За авторот