Велики Четврток: Проследете ја Утрената на Страданијата на нашиот Господ Исус Христос од Нова Маала

Велики Четврток: Проследете ја Утрената на Страданијата на нашиот Господ Исус Христос од Нова Маала

Утрена на страданијата на нашиот Господ Исус ХристосПренос од „Успение на Пресвета Богородица“ – Нова Маала

Gepostet von Радио Марија Македонија am Donnerstag, 16. April 2020

Категорија: Вести, Македонија

За авторот