Божиќната пештера во Ватикан оваа година ќе биде од Босна и Херцеговина

Божиќната пештера во Ватикан оваа година ќе биде од Босна и Херцеговина

Претседателството на Босна и Херцеговина на седницата одржана на 10 јуни 2020 година прифати да биде донатор на божиќната пештера која ќе биде поставена на плоштадот Свети Петар во Ватикан од 10 декември со 6 јануари, известува порталот недјелја.ба.

Категорија: Uncategorized

За авторот