Бискупот Стојанов се сретна со граданачалникот Шилегов

Бискупот Стојанов се сретна со граданачалникот Шилегов

Во среда 19 февраури 2020 година Скопскиот бискуп и Струмичко скопски епарх заедно со абасадорката на Република Хрватска во Македонија Нивес Тигањ се сретнаа со градоначалникот на град Скопје Петре Шилегов – соопштено е од Ординаријатот.

к.мк

Категорија: Вести, Македонија

За авторот