АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА НИКОЛА ДОКИЌ

Драги хумани пријатели,

Роден сум во 1988 година, а во 2007 година ми е дијагностицирана болеста morbus hodgkin lymphoma (рак на лимфните жлезди). Од тогаш до денес трае мојата борба со боелста.

Ви се обраќам на Вас, хумани пријатели со апел з апомош и донација на броевите за донациија и отворената жиро сметка.

Нека едно ваше попладневно кафе биде спас за мојот живот!

Однапред ви благодарам за хуманоста!

Со почит

Никола Докиќ

Можност за донација преку мобилните оператори:

ВИП – 077 143 144

ОНЕ – 075 143 111

Т-Мобиле – 070 143 115

или

на жиро сметка:

Денарска жиро сметка

2500100002239

Шпаркасе Банка

Девизна сметка:

SWIFT-BIC: INSBMK22

NAME: SPASRKASSE BANKA MAKEDONIJA AD SKOPJE

NAME:  NIKOLA DOKIKJ

IBAN: MK07250312220056798

ADRESS: UL.5 BR. 32B VIYBEGOVO SKOPJE

Категорија: Свет

За авторот