Tag "Te Deum"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата ја предводеше Вечерната молитва и Te Deum

Светиот Отец на Старата година, во предвечерието на празникот Марија Богородица ја предводеше Вечерната молитва во базиликата Свети Петар, зборувајќи за својата благодарност за многуте начини на кои римските граѓани

Ватикан

Папата: Доброто секогаш победува

Доброто секогаш победува дури и ако на момент може да изгледа послабо или сокриено – рече папата Фрањо на славењето на првата Вечерна за празникот Марија Богородица