Tag "учебна година"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Гевгелија: Света Литургија за почеток на учебната година и молитва за татковината

Верниците од парохијата „Свети Петар и Павле” – Гевгелија  по повод почетокот на учебната година, во недела 8 септември 2019 година,

Вести Македонија

Радово: Света Литургија за почеток на новата учебна година

Во црквата „Свети Пророк Илија“ во Радово неделната света литургија на 16 септември 2018 се служеше за почеток на учебната 2018-2019 година, односно за сите ученици, студенти, образовни работници и

Вести Македонија

Радово: Со Света Литургија започна учебната 2017/2018 година

Во црквата Свети Пророк Илија во Радово на 17 септември 2017, неделната

Македонија

Служена света Литургија за почеток на учебната година

Неделната света Литургија, на 13 септември 2015 година, во парохиската црква „Свети Пророк Илија“ во Радово се служеше за почеток на учебната 2015/16 година. Литургијата ја предводеше о. д-р Зоран