Tag "Табановце"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Живот со мигрантите во Табановце

Од самите почетоци на делување на Македонскиот Каритас во текот на мигрантската криза, Неда З. ти беше присутна на терен во непосреден контакт со мигрантите. Колку е различна ситуацијата тогаш

Вести Македонија

Директорот на Македонски Каритас во посета на ТЦ Табановце и Црвен Крст Скопје

На 7 февруари директорот на Македонски Каритас дон Паво Шекерија во придружба на своите соработници го посети Транзитниот центар Табановце,