Tag "с. Јоана Тончева"

Врати се на почетна
Вести Македонија

Средба на епископот Стојанов со с. Јоана Тончева, генерална настојателка на Сестрите Евхаристинки

На 6 јуни 2022 година во бискупската резиденција на Водно Н.В.П. монс. Киро Стојанов, Скопски бискуп и Струмичко – скопски епарх, ја прими сестра Јоана Тончева, генерална настојателка на сестрите