Tag "сестра Еврозија Алоати"

Врати се на почетна
Вера Духовност

Упатете се на духовно патување заедно со сестра Еврозија Алоати

По повод 3 февруари, денот кога сестра Еврозија Алоати, основателката на општеството на сестри Евхаристинки,