Tag "ропска работа"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Апел на Папата против ропската работа на децата

По повод Светски ден против злоупотреба на детскиот труд, кој се одбележува во петок 12 јуни 2020 година, папата Фрањо за време на Генералната аудиенција во среда 10 јуни упати