Tag "Наташа Пирц Мусар"

Врати се на почетна
Ватикан Вести

Папата Фрањо во аудиенција ја прими претседателката на Република Словенија

Папата Фрањо во Ватикан ја прими претседателката на Република Словенија Наташа Пирц Мусар, каде што разговараа за позитивните билатерални односи, војната во Украина и нејзините глобални последици, како и политичката